Aftellen naar de release van Sims 3 Showtime

Pre-order het spel alvast bij je favoriete winkel. Klik hier!

Edities (versies)

In Nederland en België verschijnen 4 verschillende edities van De Sims 3 Showtime voor PC en Mac. Hieronder zie je ze allemaal op een rijtje met meer informatie.

Normale versie De Sims 3 Showtime – PC/Mac
Sims 3 Showtime normale/standaard editieIn de winkels in Nederland en België zal een normale/standaard editie verschijnen. Deze editie zal in winkels met CD en hoes komen te liggen vanaf de release op 8 maart.

Het is mogelijk om de normale editie via webshops op internet vooraf te bestellen (ook wel pre-orderen genoemd). Ook is het spel vooraf via Origin als digitale download te koop. Bestel je het spel vooraf, dan krijg je het spel rond de release met CD en hoes in huis. De normale editie kost €34,99 volgens de adviesprijs van Electronic Arts.

Wil je de standaard editie bestellen? Klik hier voor informatie.

Katy Perry Collector’s Edition De Sims 3 Showtime – PC/Mac
Sims 3 Showtime normale/standaard editieIn samenwerking met de populaire zangeres Katy Perry is er nog een speciale editie van de uitbreiding: De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition.

Het is mogelijk om de Katy Perry Collector’s Edition via webshops op internet vooraf te bestellen. Ook is het spel vooraf via Origin als digitale download te koop. Bestel je het spel vooraf, dan krijg je het spel rond de release met CD en hoes in huis. Vanaf 8 maart ligt het spel in de winkel.

De adviesprijs is €44,99. Voor die prijs krijg je een aantal extraatjes: een exclusieve poster, het ‘Ultieme Podium’ als bonuslocatie, speciale extra’s als kleding, een gitaar, een kapsel en diverse podiumdecoraties die door Katy Perry zijn bedacht.

Wil je de Katy Perry Collector’s Edition bestellen? Klik hier voor informatie.

De Sims 3 + Showtime (bundel) – PC/Mac
Sims 3 Showtime Limited EditionVoor mensen die De Sims 3 nog niet hebben en er direct een nieuwe uitbreiding bij willen kopen, is er De Sims 3 + De Sims 3 Showtime als bundel. Voor mensen die het basisspel nog niet hebben, is het een mooie manier om het spel te kopen met korting en ook nog een uitbreiding erbij te hebben.

Het is mogelijk om de bundel via webshops op internet vooraf te bestellen. Ook is het spel vooraf via Origin als digitale download te koop. Bestel je het spel vooraf, dan krijg je het spel rond de release met CD en hoes in huis. Vanaf 8 maart ligt het spel in de winkel. De adviesprijs is €59,99.

Wil je de bundel bestellen? Klik hier voor informatie.

Limited Edition De Sims 3 Showtime – PC
Sims 3 Showtime Limited EditionOok zal er een Limited Edition verschijnen. De Limited Edition is in Nederland en België alleen via Origin van EA te downloaden. Het gaat om een digitale download, dus geen spel met CD en hoes. Deze editie is alleen voor PC beschikbaar, niet voor Mac.

De Limited Edition bevat 2 extraatjes: een openbare gelegenheid en een podium. Het spel komt niet met CD en hoes in Nederland en België zoals het nu lijkt. De adviesprijs van Electronic Arts is hetzelfde als de normale editie: €34,99.